• Esküvői autók

  Esküvői autók

  Béreljen autót sofőrrel esküvőkre vagy egyéb alkalmakra Nyugat-Szlovákiában

 • Rolls Royce Silver Shadow

  Rolls Royce bérelhető

  Kivételes autó
  kivételes alkalmakra

 • Veterán na svadbu

  Esküvői klasszikus

  Klasszikus Mercedes esküvőre,
  születésnapra, üzleti eseményre,
  fényképezésre, szállításra
  vagy más alkalmakra

Esküvői limuzin vagy esküvői veterán

Ajánlatunkban megtalálhatók a Mercedes Benz, a Rolls Royce Silver Shadow limuzin és a Lincoln sötétkék limuzin. Pozsony, Nyitra, Nagyszombat vagy bármely más Nyugat-Szlovákia városában bérelhetők a járműveink. Arra törekszünk, hogy szokatlan autókat béreljen a legjobb áron. Úgy döntöttünk, hogy kihasználjuk a kapcsolatunkat a klasszikus autókhoz és a szokatlan limuzinokhoz, olyan formában, ahol a kivételes autók minden érdeklődő számára élvezhetők és elérhatők. Így hoztunk létre az Esküvői Autók oldalunkat, ahol tartózkodnak. Az esküvői veterán vagy a menyasszonyi limuzin felejthetetlen élményt biztosít minden résztvevő számára, kivételes autókkal párosítva, amelyek megsokszorozják az események egyediségét.

Foglaljon autót esküvőre vagy más alkalomra

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, közvetlenül a Messenger segítségével vagy a kapcsolatfelvételi lapon keresztül
vagy telefonon a +421 (0)903 419 310 telefonon további információkért

És hogy zajlik az egész, ha esküvőre autót rendelek?

Ha megrendelte szolgáltatásainkat, akkor a kiválasztott járművet megrendelt rendelési címre kézbesítjük egy megadott időben. A Pozsony közelében található kényelmes elhelyezkedésünknek köszönhetően ideális megoldást kínálunk, ha esküvői autót keres Pozsonyban, Nyitrában vagy Nagyszombatban, vagy ezeknek a régióknak a bármely más városában. A sofőrünk minden kívánságát teljesíti. Odafelé és a visszafelé történő utat nem számítjuk bele a bérlés idejébe. Akár autót rendel esküvőre Nagyszombatban, Nyitrában vagy Pozsonyban, ha legalább 3 órát rendel, akkor 100 km benne van az árban. Az ár tartalmazza a szalag dekorációt. Virágdíszek felár ellenében is kaphatók. Ha egy vagy két órára rendeli a járművet, az árhaz a megtett távolságot is hozzá kel adni. Ha autót rendel esküvőre Pozsonyban, ez kb. 20 € felár. A Nagyszombati esküvői autó kb. 40 €, a Nyitrai esküvői autó pedig kb. 60 €. A pontos árakat az egyedi megrendelés előtt megerősítjük.

Kínálatunk

 • Rolls Royce limousine

  Rolls Royce limuzin, 1976

  Mercedes Benz 280S, 1969

  Mercedes Benz 280S, 1969

Romantikus utazás limuzinnal

Limuzin kölcsönzése sofőrrel rendkívüli élmény lehet akkor is, ha érdekesebbé szeretné tenni a hétköznapjait eredeti ajándék formájában partnerének vagy közeli barátjának. A limuzin kölcsönzése romantikus utazáshoz felejthetetlen élményt nyújt minden romantikus lélek számára. Szolgáltatásaink magában foglalják az abszolút diszkréciót a limuzin különálló hátsó részében, luxusban, és bárral, amely az autókölcsönzés árába tartozik. Romantikus utazás esetén különleges áraink vannak az Ön számára, amelyeket a romantikus limuzin utazásra vonatkozó ajánlatunkban láthatják.