• Esküvői autók

  Esküvői autók

  Béreljen autót sofőrrel esküvőkre vagy egyéb alkalmakra Nyugat-Szlovákiában

 • Rolls Royce Silver Shadow

  Rolls Royce bérelhető

  Kivételes autó
  kivételes alkalmakra

 • Veterán na svadbu

  Esküvői klasszikus

  Klasszikus Mercedes esküvőre,
  születésnapra, üzleti eseményre,
  fényképezésre, szállításra
  vagy más alkalmakra

 • Limuzína na prenájom

  Limuzin kölcsönzés

  Lincoln Town Car sofőrrel a legjobb áron

Esküvői limuzin vagy esküvői veterán

Ajánlatunkban megtalálhatók a Mercedes Benz, a Rolls Royce Silver Shadow limuzin és a Lincoln sötétkék limuzin. Pozsony, Nyitra, Nagyszombat vagy bármely más Nyugat-Szlovákia városában bérelhetők a járműveink. Arra törekszünk, hogy szokatlan autókat béreljen a legjobb áron. Úgy döntöttünk, hogy kihasználjuk a kapcsolatunkat a klasszikus autókhoz és a szokatlan limuzinokhoz, olyan formában, ahol a kivételes autók minden érdeklődő számára élvezhetők és elérhatők. Így hoztunk létre az Esküvői Autók oldalunkat, ahol tartózkodnak. Az esküvői veterán vagy a menyasszonyi limuzin felejthetetlen élményt biztosít minden résztvevő számára, kivételes autókkal párosítva, amelyek megsokszorozják az események egyediségét.

Foglaljon autót esküvőre vagy más alkalomra

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, közvetlenül a Messenger segítségével vagy a kapcsolatfelvételi lapon keresztül
vagy telefonon a +421 (0)903 419 310 telefonon további információkért

És hogy zajlik az egész, ha esküvőre autót rendelek?

Ha megrendelte szolgáltatásainkat, akkor a kiválasztott járművet megrendelt rendelési címre kézbesítjük egy megadott időben. A Pozsony közelében található kényelmes elhelyezkedésünknek köszönhetően ideális megoldást kínálunk, ha esküvői autót keres Pozsonyban, Nyitrában vagy Nagyszombatban, vagy ezeknek a régióknak a bármely más városában. A sofőrünk minden kívánságát teljesíti. Odafelé és a visszafelé történő utat nem számítjuk bele a bérlés idejébe. Akár autót rendel esküvőre Nagyszombatban, Nyitrában vagy Pozsonyban, ha legalább 3 órát rendel, akkor 100 km benne van az árban. Az ár tartalmazza a szalag dekorációt. Virágdíszek felár ellenében is kaphatók. Ha egy vagy két órára rendeli a járművet, az árhaz a megtett távolságot is hozzá kel adni. Ha autót rendel esküvőre Pozsonyban, ez kb. 20 € felár. A Nagyszombati esküvői autó kb. 40 €, a Nyitrai esküvői autó pedig kb. 60 €. A pontos árakat az egyedi megrendelés előtt megerősítjük.

Kínálatunk

 • Rolls Royce limousine

  Rolls Royce limuzin, 1976

  Mercedes Benz 280S, 1969

  Mercedes Benz 280S, 1969

  Lincoln limousine

  Lincoln sötétkék limuzin

Romantikus utazás limuzinnal

Limuzin kölcsönzése sofőrrel rendkívüli élmény lehet akkor is, ha érdekesebbé szeretné tenni a hétköznapjait eredeti ajándék formájában partnerének vagy közeli barátjának. A limuzin kölcsönzése romantikus utazáshoz felejthetetlen élményt nyújt minden romantikus lélek számára. Szolgáltatásaink magában foglalják az abszolút diszkréciót a limuzin különálló hátsó részében, luxusban, és bárral, amely az autókölcsönzés árába tartozik. Romantikus utazás esetén különleges áraink vannak az Ön számára, amelyeket a romantikus limuzin utazásra vonatkozó ajánlatunkban láthatják.